top of page
AA esthetic clinic Turku
marmor yta

Meistä

AA Esthetic Clinic on 2020 syskuussa perustettu esteettisen kauneuden -ja ihonhoidon klinikka Turussa. AA Esthetic Clinic tarjoaa esteettisiä hoitoja useiden vuosien kokemuksella. Erikoisosaamistamme ovat medikaaliset ihonhoidot, botuliini- ja täyteainehoidot. Tarjoamme erilaisia palveluita tutkituilla ja turvallisilla hoitomenetelmillä. Palveluissamme korostuu yksilöllisyys, turvallisuus, sekä laatu.

 

AA Esthetic Clinic on matalan kynnyksen klinikka. Meille olet tervetullut juuri sellaisena, kuin olet. Jokainen asiakas otetaan yksilöllisesti huomioon. Toiveesi ja ajatuksesi ovat meille tärkeitä. Yksilöllistä hoitosuunnitelmaa tehdessã pyrimme vastaamaan tavoitteesi ja toiveesi hoidon suhteen samalla omaa anatomiaasi kunnioittaen. AA Esthetic Clinic tavoittelee jokaisen asiakkaan omien kauniiden pirteiden korostamista. AA Esthetic Clinicilla palveluita tarjoavat sairaanhoitajat, lääkärit, sekä ripsiteknikko.

 

Ammattilaisemme kouluttautuvat jatkuvasti, jotta voimme tariota jatkuvasti uusimpia ja tehokkaimpia hoitomenetelmiä. Timimme kouluttautuu jatkuvasti sekä Suomessa että kansainvälisesti, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua uusimpien ja tehokkaimpien hoitomenetelmien avulla. AA Esthetic Clinicassa saat palvelua suomeksi, englanniksi, arabiaksi sekä kurdiksi. Tervetuloa meille, oli toiveesi suuri tai pieni projekti. Lähdetään toteuttamaan sitä yhdessä!

bottom of page