top of page
marmor yta
Profhilo AA esthetic clinic Turku

Profhilo

Mikä Profhilo on?

Profhilo® on BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.


Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg/2 ml) on markkinoiden korkeimpia tästä syystä myös kansainvälisesti palkittu hoito. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.


​Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa. 

Profhilo-hoito voidaan tehdä kasvojen, kaulan, sekä vartalon alueelle palauttamaan ihon kimmoisuutta, sekä tasoittamaan juonteita ja ryppyjä. Hoito vahvistaa ja kosteuttaa ihoa, sekä muotoilee ikääntyvää ja veltostunutta kudosta.

 

Millaisia tuloksia Profhilolla saadaan aikaan?

Hoidon vaikutuksena on välttämätön ihon kosteutus, ihon sävyn sekä laadun kohentuminen ja lifti hoidettavalla alueella. Nuorelle iholle tehtynä hoidolla saadaan kuulautta, tasaisuutta, ihonsävyn tasoittumista sekä pehmeyttä. Ikääntyneen ihon hoidossa ihon kimmoisuus paranee, juonteet vähenevät huomattavasti, iholle tulee kaunis kuulas hehku ja iho kiinteytyy.

 

Profhilo on täyteaine, mutta se eroaa tavallisista täyteaineista monella tapaa. Profhilo rakenteeltaan mahdollistaa aineen leviämisen suurelle alueelle uudistaen ihoa, sekä lisäten kosteutta ja kiinteyttä iholle. 

Mitä Profhilo-hoitoon sisältyy?

Profhilo on erinomainen tapa parantaa ihon terveyttä ja laatua. Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide,  jälkihoitovoiteet, sekä jälkihoito-ohjeet. 

 

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Profhilo-hoito sopii kaikille, joille täyteainehoidot sopivat. Lisäksi Profhilo sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta. 

 

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä imettäville tai raskaana oleville. Voit olla aina yhteydessä AA Esthetic Clinic henkilökuntaan, mikäli sinulla herää kysymyksiä hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle.

Paranemisaika

Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää. Vain viidellä pistoksella kasvojen molemmin puolin saadaan välitön nuorekkaampi yleisilme aikaan.

Erityisesti kehitetyn BAP-tekniikan ansiosta, Profhilo-hoidosta toipuminen on myös hyvin nopeaa. Kyseessä on kuitenkin pistoshoito, joten mustelmat, lievä turvotus ja punoitus ovat mahdollisia hoidon aikana. 

Yleensä pistoskohdat ovat arkoja pistopäivänä, yleensä tämäkin helpottaa jo hyvinkin pian. 

 

Tulosten ylläpito

Hoidon voi ottaa kertahoitona, mutta optimaalisin hoitotulos saavutetaan kahden kerran sarjahoidolla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden tai vuoden  kuluttua edellisestä hoidosta.

bottom of page