top of page
marmor yta
Kestopigmentointi Turku AA esthetic clinic

Kestopigmentointi

Kulmien, silmänrajausten ja huultenrajausten kestopigmentointi mallihintaan alkaen 179€! Vain rajotetun ajan. 

Kestopigmentointi on turvallinen toimenpide, joka tarjoaa ratkaisun esimerkiksi harvoille kulmakarvoille sekä silmien ja huulten tasaiselle rajaukselle. Pigmentointi kestää parhaimmillaan 2-4 vuotta, jonka jälkeen pigmentointi vahvistetaan. 

AA Esthetic Clinic:saä tehdään kulmien, silmänrajausten sekä huulirajausten kestopigmentointeja käyttäen laadukasta ja turvallista SWISS COLOR® -menetelmää ja -pigmenttejä.

Työ tehdään alusta loppuun asti huolellisesti ja kiireettömästi, jolloin tulokseksi saadaan yhtenäinen, tasapuolinen ja eheä kestopigmentonti. Tarkan työn ansiosta esimerkiksi korjausvärejä ei tarvita. Palveluun sisältyy aina myös lopputarkastus, jolla varmistetaan kestopigmentoinnin onnistuminen ja asiakkaan tyytyväisyys.

Korosta kasvojasi kestopigmentoinnin avulla

Kulmien kestopigmentoinnin avulla kulmakarvat saadaan kauniisti kehystämään katsetta myös silloin, kun kulmakarvojen linjan katkaisee esimerkiksi arpi tai karvojen harvuus. Kulmakarvat tehdään shadow- tai powder tekniikalla.

Silmien kestorajauksen ansiosta silmät tulevat kauniisti esiin ja olet aamullakin heränneen näköinen. Huulissa rajaus helpottaa huomattavasti huulipunan levittämistä tasaisesti sekä tuo huulten oman muodon kauniisti esille.

bottom of page