top of page
marmor yta
PRP hoito Turku AA esthetic clinic

PRP-hoito

PRP-hoito eli plasmahoito, joka tunnetaan myös nimellä vampyyrihoito on monipuolinen hoitomuoto, joka kohentaa ulkonäköä hämmästyttävän monella tavalla. Ikääntymisen myötä ihon kimmoisuus häviää ja iholle muodostuu ryppyjä. Iho näyttää väsyneeltä ja verenkierto kasvoilla hidastuu. PRP- hoidon jälkeen iho muuttuu kirkkaammaksi ja kiinteämmäksi, juonteet silottuvat sekä tummien silmänalusten väri muuttuu terveemmäksi. Lisäksi hoidolla voidaan tasoittaa arpia ja edistää hiusten kasvua harventuneilla hiusalueilla.

Käyttökohteet

Hoito sopii juonteiden, ryppyjen ja arpien hoitoon. Lisäksi tumma silmänympärysiho, veltostunut iho sekä harventunut hiustenkasvu ovat hyviä hoitoindikaatioita PRP-hoidolle. Erityisen hyvin hoito sopii asiakkaille, jotka eivät tahdo turvautua synteettisiin täyteaineisiin. PRP-hoidossa käytettävän plasman sisältämät kasvutekijät stimuloivat ihon uudistumista tehokkaasti. Plasma sisältää aineita, jotka käynnistävät ihossa uusiutumisprosessin, jolloin ihon kollageeni tuotanto nopeutuu ja tällöin rypyt tasoittuvat. Hoidon vaikutus alkaa muutaman viikon kuluttua, mutta ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoja. Hoidosta toipuminen on nopeaa ja sen tulokset ovat pitkäkestoisia.

Turvallinen toimenpide

PRP- hoidossa hoidettava ihoalue puudutetaan ensin puudutevoiteella. Toimenpiteessä käytetään asiakkaan omaa verta, minkä vuoksi allergiset reaktiot ovat epätodennäköisiä. Toimenpiteen alussa otetaan verinäyte, jonka jälkeen näyte asetetaan erottelulaitteeseen eli sentrifugiin. Sentrifugissa verestä saadaan eroteltua hoidossa käytettävä plasma. Plasma injektoidaan hoidettavalle alueelle ihon alle, erityistä hoitoa vaativille alueille. Injektiopistosten jälkeen hoidettavalle alueelle tehdään mikroneulaus. Jokainen yksittäinen mikroneula tekee ihoon pienen reiän, minkä seurauksena iho parantaa itse itsensä luonnollisella tavalla samalla tuottaen kollageenia ja elastiinia. Plasmaa sisältävät injektiot sekä mikroneulaus yhdessä tehostavat toistensa vaikutusta, jolloin ihon uusiutumisprosessi vilkastuu moninkertaisesti. Lopputuloksena saat hehkeän, terveen ja nuorekkaan ihon luonnollisesti – ilman keinotekoisia aineita. Toimenpiteet suorittavat aina kokeneet terveydenhuollon ammattilaiset.

Toipuminen

PRP-hoidosta toipuminen on hyvin nopeaa. Toimenpiteen jälkeen iholla voi olla punoitusta, lievää turvotusta sekä mustelmat ovat myös mahdollisia. Punoitus rauhoittuu usein jo ensimmäisen vuorokauden aikana. Meikkaamista, kasvojen koskettelua, saunomista ja hikiurheilua tulisi välttää toimenpidepäivänä.

Mitä hoitoon sisältyy?

Ennen prp-hoitoa sinulle on tehty kokonaisvaltainen konsultaatio. Prp-hoidon yhteydessä käydään läpi hoitosuunnitelma ja mahdolliset mietteet ja kysymykset tulevasta toimenpiteestä. Sinulle annetaan injektiohoitojen esitietokaavake, jonka pääset täyttämään vastaanotolla. Yhdessä käymme vielä läpi hoidon kulun. Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella ja desinfioinnilla, jonka jälkeen edetään itse prp-hoitoon. Prp-hoidon jälkeen käymme läpi jälkihoito-ohjeet ja mahdolliset mielessäsi olevat kysymykset.

 

Jatkohoito

Hoidon vaikutus alkaa muutaman viikon kuluttua, mutta ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi hoitoja suositellaan toteutettavan sarjaluonteisesti. Sarjahoitojen suositeltava määrä riippuu ihon kunnosta ja hoitotarpeesta. Hoitoarvio tehdään maksuttomassa konsultaatiossa. Konsultaatio antaa paljon lisätietoja sinua kiinnostavasta toimenpiteestä. Konsultaatiossa hoitaja kertoo sinulle kaikista toimenpiteeseen liittyvistä vaiheista eli siihen valmistautumisesta, tapahtumista ja jälkihoidosta. Konsultaatio on mahdollista tehdä myös kuvien perusteella.

Maksuton konsultaatio

Voit varata ajan myös maksuttomaan konsultaatioon, jossa arvioimme kokonaisvaltaisesti tavoitteesi, sekä tilanteen ja toiveesi hoidosta. Konsultaation pohjalta teemme sinulle esteettisen hoidon suunnitelman, joka myötäilee luonnollista raikkaiden piirteiden saavuttamista. Prp-hoitoja tehdään Turun klinikallamme, sekä sovitusti Helsingissä ja Kuopiossa. 

Prp-hoidot kasvojen alueelle 

  • 1 putki alkaen. 180 €

  • 2 putkea alkaen 340 € 

  • 3 hoitokerran sarjahoito 450 € (1 putki/ hoitokerta) 

 

Prp-hoito + Mesoterapia kasvoille / hiuksille 

 

  • 1 hoito kerta (sis mesoterapia + 1 prp putki) 240€

  • 3 hoitokerran sarjahoito 630€ (sis.1 putki + mesoterapia x 3 )

bottom of page