top of page
marmor yta
Teeth Whitening Megawhite hampaistenvalu AA esthetic clinic Turku

MegaWhite

Megawhite on maailman johtava nopean hampaidenvalkaisutuotteiden valmistaja ja toimittaja. Megawhite on vetyperiksoditon laservalkaisumentelmä, joka takaa välittömät tulokset asiakkaalle. Siinä ei tehdä rakenteellisia muutoksia hampaaseen ja kokemus on kivuton.

 

 

Kuinka vetyperoksiditon MegaWhite toimii?

Pääraaka-aineena on valkaiseva ja puhdistava soodakarbonaatti. Puhdistava soodakarbonaatti menee syvälle hampaiden huokosiin - dentiniin – ja hapettaa molekyylit, jotka tekevät hampaista keltaiset, tummat ja epätasaisen väriset. Megawhite-muotti on täytetty aktivaattorilla valmiiksi. LED-laservalon osuessa aktivaattoriin, se aktivoituu. Tämä vapauttaa hapen, joka luo painetta ja työntää sitä suoraan hampaan ytimeen. Happi ja puhdistavat raaka-aineet yhdistettynä tehokkaaseen LED-laservaloon muuttavat hampaan pinnan valkoiseksi, kuitenkaan vahingoittamatta hammaskiilteen rakennetta. Megawhite-muotti sisältää myös silikonia, joka auttaa LED-laservaloa kulkemaan muotissa kauttaaltaan. Katalyyttiaktivaattori on lisätty varmistamaan hapen vapautumisen niin nopeasti kuin mahdollista.

 

Mikä tekee MegaWhite hoidosta erilaisen?

 

Moni asia erottaa Megawhiten muista. Suurin ero on Megawhiten vaalentava geeli, joka on maailmanlaajuisesti erityinen. Uniikit raaka-aineet yhdistettynä siniseen LED-laservaloon tuottavat nopeiten käyttäytyvän saatavilla olevan hampaidenvalkaisumenetelmän. MegaWhite on hammaslääkäreiden suosittelema, ja sitä käytetään ympäri maailmaa.

 

Vaalennusprosessin tulokset-, ja kesto. 

 

Megawhite Blue Fusion- valkaisu kestää ainoastaan 15 minuuttia. Hampaista tulee 8-14 sävyä vaaleammat. Jokainen meistä on kuitenkin yksilöllinen. Hampaat eivät voi vaalentua enempää kuin on geneettisesti mahdollista. Tämän lisäksi hampaiden terveys (esim hammaskivi) ja mineraalien tasapaino vaikuttavat vaalenemisprosessiin. Kaikki saavat kuitenkin vaalentavia tuloksia.

 

Jatkohoito-ohjeet 

 

  • Suosittelemme, että olet syömättä ja juomatta 1 tunnin vaalentamisen jälkeen.

  • Tupakointia sekä tummia juomia (esim. kahvi, coca-cola, punaviini) tulisi välttää 24 tuntia.

 

Suosittelemme Megawhiten käyttöä 3 kuukauden välein ylläpitääksesi kauniin valkoisen hymyn

bottom of page