top of page
marmor yta

Henkilökunta

AA esthetic clinic Turku Asya

Asya Al-Husnaui

Sairaanhoitaja AA Esthetic Clinic omistaja

Asya

Olen sairaanhoitaja Asya Al-Husnaui,  ja olen keskittynyt esteettisiin hoitoihin

Olen ollut hoitoalalla reilut 9 vuotta, ja esteettisellä alalla 4 vuotta. Aiempi hoitotyön kokemukseni on kertynyt perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon puolelta. 

Kauneuteen, terveyteen ja kehittymiseen liittyvät asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Yksi unelmistani on aina ollut tuottaa iloa ihmiselle hyvinvoinnin ja kauneuden kautta. Tätä pääsen tekemään unelmatyössäni päivittäin. 

 

Kehitän osaamistani alan trendien mukaan, sekä sen mukaan mitä maailmalla tapahtuu. Tähän perustuen kouluttaudun jatkuvasti sekä kotimaassa, että kansainvälisesti. Inspiroidun jokaisesta asiakkaasta, sillä jokainen asiakas on uniikki ja erilainen, tästä syystä pyrin laatimaan jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisesti sopivan hoitosuunnitelman. 

                                                                

Erikoisosaamistani ovat kasvojen kokonaisvaltaiset hoidot, joiden avulla voidaan freesata ja nuorentaa ilmettä luonnollisin lopputuloksin. Näitä ovat mm. medikaalinen ihonhoito, radiesse-, prp-,sekä botuliinihoidot. Sarjahoidoilla saadaan usein pitempiaikaisia ja kestäviä tuloksia, joiden ylläpito pitää ihon kimmoisana ja hehkuvana. 

 

Tulevaisuudessa tavoitteenani olisi erikoistua erilaisiin laitehoitoihin. 

 

Tervetuloa vastaanotolleni, juuri sellaisena kuin olet.

Aya AA esthetic clinic Turku

Aya Al-Husnaui

Sairaanhoitaja AA Esthetic Clinic omistaja

Aya

Olen sairaanhoitaja Aya Al-Husnaui,  ja olen erikoistunut esteettisiin hoitoihin.

Esteettiset hoidot ovat olleet pitkään suuri kiinnostuksen kohteeni. Hoitojen tuloksellisuus ja jatkuva kehitys kiehtovat minua jatkuvasti. 

 

Aiempi hoitotyön kokemukseni on kertynyt esikoissairaanhoidon parissa jo useamman vuoden ajan.

 

Jatkuva kouluttautuminen esteettisten hoitojen alalla on minulle hyvin tärkeää, jotta voin tarjota asiakkailleni turvallisia ja tehokkaita hoitoja. Kouluttaudun jatkuvasti sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Tavoitteenani on tarjota alan parhaat ja trendikkäimmät hoidot asiakkailleni luonnollisuutta tavoitellen.

 

Tärkeimpiä arvoja minulle hoitoja toteuttaessa ovat asiakaslähtöisyys, hoitojen laatu ja turvallisuus. 

 

Erikoisosaamistani ovat kasvojen kokonaisvaltaiset täyteainehoidot, medikaalinen ihonhoito,  mesolanka- ja väkälankahoidot, sekä kestopigmentointihoidot. 

 

Hoitosuunnitelman tekeminen jokaisen asiakkaan kanssa on ensiarvoisen tärkeää. Näin pääsemme luomaan jokaisen asiakkaan kanssa pitkäkestoisen asiakassuhteen asiakkaan hoitotuloksia tavoitellen. 

 

Suunnitelmassani on erikoistua laserhoitoihin lähitulevaisuudessa.

 

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Mariwan AA esthetic clinic Turku

Mariwan Al-Jamor

Lääkäri

Mariwan

Olen Mariwan Al-Jamor lääketieteen lisensiaatti (2011). Tällä hetkellä päätyöni sairaalamaailmassa, jossa erikoistun kirurgiaan. Lisäksi työskentelen AA Esthetic Clinicalla, sekä yksityisen sektorin puolella osa-aikaisesti.

AA Esthetic Clinicalla olen keskittinyt erityisesti korjaaviin toimenpiteisiin, mm. komplikaatioiden hoitoon, sekä täyteaineiden liuotushoitoihin. Tämän lisäksi teen lääketieteellisiä botuliinitoksiinihoitoja, kuten migreenin, liikahikoilun ja bruksismin hoitoja. Osaamisalueisiini kuuluu botuliinitoksiini-, liuotus,- täyteainehoidot ja luomien poistot. 

 

Olen tössäni hyvin tarkka ja rauhallinen. Kiinnitän huomiota pienistä yksityiskohdista suurempiin. Tavoitteenani on aina esteettisesti kaunis ja mahdollisimman luonnollinen tulos.

Tavoitteenani on auttaa jokaista asiakasta saavuttamaan toivomansa tulos, kuitenkin mahdollisimman luonnollisesti.

Lääkärinä olen hyvin positivinen ja täsmällinen. Olen helposti lähestyttävä ja koen, että jokaisen asiakkaan tulisi jatkuvasti tietää mitä hoidon aikana tapahtuu ja miksi. Kaikki hoidot tehdään hoitosuunnitelman mukaisesti.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.

Nurzhamal AA esthetic clinic Turku

Nurzhamal

Olen Nurzhamal Ruotsalainen. Olen työterveyshuollon, sekä AA Esthetic Clinic johtava lääkäri. 

Erikoisosaamiseeni kuuluu medikaaliset akupunktiohoidot, joita olen tehnyt yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Tavoitteenani on tukea asiakkaan hyvinvointia ja terveyttä akupunktion välityksellä.

Akupunktiossa aktivoidaan kehon oma paranemisprosessi ja tavoitteena on palata kivuttomana ja rentoutuneena arkeen. Akupunktion lisäksi pidän lääkärin vastaanottoa AA Esthetic Clinicalla. 

 

Tärkeimpiä asioita minulle työssäni ovat turvallisuus, asiakaslähtöisyys, sekä ammattitaito. Tavoitteena paras mahdollinen ja tehokas lopputulos, sekä tyytyväinen asiakas.

 

Nähdään klinikalla! 

Nurzhamal Ruotsalainen

Lääkäri

Saara_AA_esthetic_clinic.JPG

Saara

Olen Saara Al-Husnaui. Toimin AA Esthetic Clinicalla ripsiteknikkona. Palveluihini kuuluvat ripsipidennyksien laittaminen, sekä laminointihoidot. 

Olen hyvin rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Vastaanotollani varmistan, että sinun on mukava ja helppo olla. Kuuntelen asiakkaan toiveita luonnollisuutta ja turvallisuutta taaten. 

Lähitulevaisuudessa tavoitteenani on erikoistua kasvohoitohin klinikalla. 

 

Nähdään klinikalla! 

Saara Al-Husnaui

Ripsiteknikko

bottom of page