top of page
marmor yta
Lipolyysi hoito AA esthetic clinic Turku

Lipolyysi hoito

AA Esthetic Clinicilla on vuosien kokemus lipolyysi injektiohoidoista. Käytämme vain markkinoiden parhaita tuotteita. Kaikki käyttämämme tuotteet ovat hyvin tarkasti valittuja korkealaatuisia lipolyysiaineita, jotta pystymme takaamaan turvalliset ja laadukkaat hoitotulokset kaikille asiakkaillemme.

 

Mikä hoito on?

 

Lipolyysi on rasvaa hajottava injektiohoito, jossa rasvasoluja poistetaan ainetta injektoimalla ihon läpi. Lipolyysi auttaa niillä ongelema-alueilla, joista rasvakertymiä ei poistu urheilun tai elämäntapamuutosten avulla. Tällaisia ovat esimerkiksi kaksoisleuka, posket, allit, vatsa, jenkkakahvat, sisä/ulkoreidet sekä pakarat.

Lipolyysi tehostaa verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa paikallisesti. Samalla lipolyysi  poistaa kehosta ylimääräistä rasvaa, nestettä sekä silottaa selluliittia. Lipolyysi on laihduttamisen apuväline. Lipolyytit kohentavat elimistön yleistilaa ja kiihdyttävät rasvan rikkoutumista.

Hoitoa suositellaan sarjahoitona (2-4-6 hoitokertaa) 10-14 vuorokauden välein.

Millaisia tuloksia lipolyysihoidolla saadaan aikaan? 

Prostrolane Inner B auttaa poistamaan paikallisten rasvakertymien aiheuttamia ongelmia, vahvistaa ja kiinteyttää ihokudosta, edistää elimistön luonnollista kollageenituotantoa, ihon kiinteyttämistä ja vartalon linjojen muokkaamista.

Prostrolane Inner-B on erityisesti silmäpussien hoitoon tarkoitettu lipolyysihoito. Patentoidut peptidit vähentävät silmäpusseja merkittävästi sekä toimivat erityisesti kasvojen alueen hoitoihin.

Mitä hoitoon sisältyy? 

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide, jälkihoito- voide, sekä jälkihoito-ohjeistus.

Minkälaisiin ongelmakohtiin hoito on tarkoitettu? 

Lipolyysi auttaa niillä ongelema-alueilla, joista rasvakertymiä ei poistu urheilun tai dieetin avulla. Tällaisia ovat esimerkiksi kaksoisleuka, posket, allit, vatsa, jenkkakahvat, sisä/ulkoreidet sekä pakarat.

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on verenvuotohäiriö, tulehdus hoidettavalla alueella, syöpä, maksa-tai munuaissairauksia, autoimmuunisairaus, hoidettavalla alueella syylä, bakteeri/ sieni-infektiot, aurinkokeratoosi, hemofilia tai skleroderma. Voit olla aina yhteydessä AA Esthetic Clinic henkilökuntaan, mikäli sinulla herää kysymyksiä hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle

 

Paranemisaika

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa. Lipolyysihoidoissa kuitenkin aina syytä varautua ihon kevyeen punoitukseen. Kevyt turvotus ja mustelmat ovat mahdollisia. Suurin osa asiakkaista voi palata normaaleihin rutiineihin välittömästi hoidon jälkeen

  

Tulosten ylläpito

Rasvanpoiston lopulliset tulokset ovat nähtävillä vasta noin kahdeksan viikon kuluttua toimenpiteestä.

Hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona. Sarjahoito räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Yleensä rasvanpoisto vaatii yhdestä viiteen käsittelyä. Käsittelyt tehdään noin kymmenen päivän välein. Kaksoisleuan poistoon riittää usein yksi injektiohoito.

bottom of page