top of page
marmor yta
Esteettinen botuliinihoito Turku AA esthetic clinic

Esteettinen botuliinihoito

Botuliinilla eli botuliinitoksiinilla voidaan rentouttaa ihon alla olevaa aktiivista lihasta, näin voidaan vähentää hoidettavan alueen lihaksen päällä olevan ihon rypistymistä. Botuliinihoito on erittäin tehokas jo olemassa olevien juonteiden siloittamiseen, samalla ehkäisten uusien ryppyjen muodostumista. Lopputuloksena saadaan kaunis, nuorekkaampi ja freesimpi ilme ilman kasvonpiirteiden muuttumista.

Kosmeettisessa tarkoituksessa botuliinia käytetään esimerkiksi kasvojen alueen ryppyjen hoitoon, kun taas lääkinnällisissä tarkoituksissa sitä voidaan käyttää migreenin, liikapurennan ja liikahikoilun hoitoon.

Botuliinihoitoa tekee AA Esthetic Clinicillä vain sairaanhoitajat sekä lääkäri. 

 

Mikä hoito on?

Botuliinihoito toimii estämällä hermoimpulssien pääsyn niihin lihaksiin, joihin pistos on annettu. Kun lihasten supistuminen vähenee, lihaksen päällä oleva iho suoristuu.

Botuliini-valmisteen teho häviää hoitoa seuraavien kuukausien kuluessa. Kun teho lakkaa, hermoimpulssit pääsevät jälleen lihaksiin ja lihakset alkavat supistua normaalisti. Myös juonteet ja muut esteettiset ongelmakohdat tulevat tällöin esille, ellei hoitoa uusita.

 

Millaisia tuloksia hoidolla saadaan aikaan?

Esteettinen botuliinihoito saa täyden vasteen n. 2 viikon jälkeen injektiohoidosta. Hoidon lopputuloksena saadaan avarrettua katsetta sekä kohotettua kulmakarvoja.  Myös yläkasvojen rypyt, juonteet ja poimut siloittuvat sekä saadaan aikaan nuorekas, siloiteltu ja piristynyt ilme. 

 

Mitä hoitoon sisältyy? 

 

Hoitoon sisältyy konsultaatio, ihon puhdistus, hoitotoimenpide,  jälkihoitovoiteet, sekä jälkihoito-ohjeet. Lisäksi hoito sisältää kontorolli käynnin 2vko hoidosta.  

 

Kenelle hoito on tarkoitettu?

Botuliini-hoito sopii kaikille, joilla on ilmejuonteita tai ikääntymisen merkkejä. Lisäksi botuliinihoito sopii asiakkaille, jotka haluavat hoitaa esimerkiksi liikahikoilua, narskuttelua, migreeniä, tai haluavat esimerkiksi nostaa kulmakarvoja. 

 

Liittyykö hoidon tekemiseen rajoituksia?

Hoitoa ei tehdä imettäville tai raskaana oleville. 

Voit olla aina yhteydessä AA Esthetic Clinic henkilökuntaan, mikäli sinulla herää kysymyksiä hoidon soveltuvuudesta juuri sinulle.

 

Paranemisaika

Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja pistoskohtien määrää. Botuliini-hoidosta toipuminen on myös hyvin nopeaa. Kyseessä on kuitenkin pistoshoito, joten mustelmat, lievä turvotus ja punoitus ovat mahdollisia hoidon aikana.  Hoito on kuitenkin niin sanottuna lounastauko hoito, nopea ja hoidosta harvoin jää mitään jälkiä.

Yleensä pistoskohdat ovat arkoja pistopäivänä, sekä päänsärkyä voi ilmetä hoitopäivänä. Yleensä tämäkin helpottaa jo hyvinkin pian. 

 

Tulosten ylläpito

Hoidon ylläpitohoito voidaan tehdä noin 3-6 kuukauden välein riippuen asiakkaan aineenvaihdunnasta ja elämäntavoista. 

bottom of page