top of page
marmor yta
Täyteainehoidot AA esthetic clinic Turku

Täyteainehoidot

AA Esthetic Clinicillä on useiden vuosien kokemus täyteainehoidoista. Käytämme vain markkinoiden parhaita tuotteita. Kaikki käytämme täyteaineet ovat hyvin tarkasti valittuja korkealaatuisia FDA-hyväksyttyjä täyteaineita, jotta pystymme takaamaan turvalliset ja laadukkaat hoitotulokset kaikille asiakkaillemme.

Millaisia tuloksia täyteainehoidolla saadaan aikaan?

 

Täyteaineiden suosio on kasvanut suuresti viime vuosina, sillä täyteainehoidot ovat hyvä vaihtoehto kirurgin veitselle tietyissä tapauksissa ja hoidot nuorentavat ilmettä hetkessä. Lisäksi toimenpide on usein nopea, eikä toipumisaikaa vaadita. Täyteainehoidoilla voidaan häivyttää ikääntymisen merkkejä, piristää ilmettä tai korjata asiakasta haittaavia esteettisiä virheitä asiakkaan omassa ulkonäössä.

AA Esthetic Clinic tarjoaa erilaisia täyteaineita, joita voi käyttää eri tarkoituksiin. Hyaluronihappoa sisältävät JUVÉDERM® ja Revolax täyteaineet ovat injektoitavia steriilejä geelimäisiä tuotteita. Asiakkaan toiveen mukaan eri tuotteita käyttäen, voidaan raikastaa ilmettä tai korostaa kasvonpiirteitä. Täyteaineiden avulla voidaan raikastaa kasvojen ilmettä. Lisäksi valikoimastamme löytyy erilaisia täyteaineita lisäämään kasvojen täyteläisyyttä, silottamaan juonteita ja ryppyjä, täyteläistämään huulia, sekä kosteuttamaan ihoa.

Millaisia tuloksia täyteainehoidolla saadaan aikaan?

 

 • Kohottamaa iän myötä menetettyä volyymia kasvojen eri alueilla

 • Ryppyjen sekä juonteiden siloittaminen

 • Leuan ja leukalinjan muotoilu

 • Suupielien ryppyjen siloittaminen

 • Huulien korostaminen ja täyteläistäminen. Samalla voidaan korjata huulien epäsymmetriaa

 • Siloitetaan silmäalusihoa ja silmänympärysjuonteita

 • Kohotetaan ja korostetaan poskia

 • Pehmennetään tai jopa häivytetään suupielten marionettipoimuja

 • Nasolabiaalijuonteiden häivyttäminen

 

Mitä hoitoon sisältyy?

 

Ennen täyteainehoitoa sinulle on tehty kokonaisvaltainen konsultaatio. Täyteainehoidon yhteydessä käydään läpi hoitosuunnitelma ja mahdolliset mietteet ja kysymykset tulevasta toimenpiteestä. Sinulle annetaan njektiohoitojen esitietokaavake, jonka pääset täyttämään vastaanotolla. Yhdessä käymme viela läpi hoidon kulun. Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella ja desinfioinnilla, jonka jälkeen edetään täyteainehoitoon. Täyteainehoidon jälkeen käymme läpi jälkihoito-ohjeet ja mahdolliset mielessäsi olevat kysymykset.

 

Jatkohoito

Täyteainehoitojen hyöty on myös siinä, että täyteaineet kosteuttavat ihoa sisältäpäin. Hoidon jälkeen iho näyttää pirteämmältä, kosteutetulta ja jopa vuosia nuoremmalta. Yhden hoitokerran vaikutus näkyy välittömästi ja kestää jopa useita kuukausia. Vaikka toipumisaikaa ei tarvita, kannattaa muistaa, että täyteainehoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä punoitusta, mustelmia tai turvotusta. Täyteaineiden vaikutus ei ole lopullinen, vaan hoitoja kannattaa uusia säännöllisin väliajoin hyvän lopputuloksen ylläpitämiseksi.

Maksuton konsultaatio

Voit varata ajan myös maksuttomaan konsultaatioon, jossa arvioimme kokonaisvaltaisesti tavoitteesi, sekä tilanteen ja toiveesi hoidosta. Konsultaation pohjalta teemme sinulle esteettisen hoidon suunnitelman, joka myötäilee luonnollista raikkaiden piirteiden saavuttamista. Täyteainehoitoja tehdään Turun klinikallamme, sekä sovitusti Helsingissä ja Kuopiossa.

Täyteainehoidot kasvojen alueelle

 • 1 ml alkaen. 279 €

 • 2 ml 429 

 

Huulten täyteainehoidot

 • 0,55 ml 180 €

 • 1 ml 279 €

bottom of page